Ubytování ve městě Vranje Selo

Město Vranje Selo se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vranje Selo nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vranje Selo

Ferienhaus Villa Alisia, wunderschönes Natursteinhaus bei Poreč, Istrien, Kroatien
Ferienhaus Villa Alisia, wunderschönes Natursteinhaus bei Poreč, Istrien, Kroatien

10 / 10 (4 hodnocení)

Ferienhaus Villa Alisia, wunderschönes Natursteinhaus bei Poreč, Istrien, Kroatien se nachází ve Vranje Selo a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Lukas Markovici
Villa Lukas Markovici

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Lukas Markovici se nachází ve Vranje Selo na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa bl Miroslav Bulesic
Villa bl Miroslav Bulesic

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa bl Miroslav Bulesic se nachází ve Vranje Selo na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Faloniga
Villa Faloniga

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Faloniga se nachází ve Vranje Selo a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. 30 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Maria Markovici
Villa Maria Markovici

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Maria Markovici se nachází ve Vranje Selo, 48 km od katedrály sv. Eufemie, 19 km od Eufraziovy baziliky a 19 km od hlavního náměstí. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Vista Mare
Villa Vista Mare

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Vista Mare se nachází ve Vranje Selo, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od Eufraziovy baziliky a 19 km od hlavního náměstí v Poreči. 18 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Marchi
Villa Marchi

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Marchi se nachází ve Vranje Selo, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 19 km od Eufraziovy baziliky a 19 km od hlavního náměstí v Poreči. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Frida in ruhiger Lage
Villa Frida in ruhiger Lage

Villa Frida in ruhiger Lage se nachází ve Vranje Selo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén.Tato nemovitost nabízí soukromý bazén a bezplatné soukromé parkoviště.