Ubytování ve městě Vrpolje

Město Vrpolje se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Vrpolje nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vrpolje

Holiday home Rider
Holiday home Rider

10 / 10 (5 hodnocení)

Holiday home Rider se nachází asi 16 km od pevnosti Barone a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa San Antonio
Villa San Antonio

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa San Antonio se nachází ve Vrpolje a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Villa R&B
Villa R&B

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Villa R&B se nachází ve Vrpolje, pouhých 12 km od radnice, a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Green Paradise
Green Paradise

9 / 10 (1 hodnocení)

Green Paradise se nachází ve Vrpolje a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

B&B Ave Maria
B&B Ave Maria

8,8 / 10 (55 hodnocení)

B&B Ave Maria se nachází 10 km od radnice v Šibeniku a nabízí restauraci, zahradu a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Room Ave Maria
Room Ave Maria

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Room Ave Maria se nachází ve Vrpolje, 2,9 km od pláže Jadrtovac, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

House Green Paradise
House Green Paradise

8,2 / 10 (5 hodnocení)

House Green Paradise se nachází ve Vrpolje. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

APARTMENT AMELIA VRPOLJE
APARTMENT AMELIA VRPOLJE

7 / 10 (5 hodnocení)

APARTMENT AMELIA VRPOLJE se nachází ve Vrpolje a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Sound of Silence
Villa Sound of Silence

Villa Sound of Silence se nachází ve Vrpolje a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.