Ubytování ve městě Zečevo

Město Zečevo se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Zečevo nabízíme 26 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Zečevo

Adria Haus Rogoznica
Adria Haus Rogoznica

10 / 10 (7 hodnocení)

Adria Haus Rogoznica se nachází 350 metrů od pláže Life a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také vířivka.

Apartment Bliss
Apartment Bliss

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Bliss se nachází v Zečevu, v blízkosti pláže Rtić a 2,8 km od pláže Šepurine. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Paras
Paras

9,7 / 10 (29 hodnocení)

Paras se nachází v obci Zečevo, 100 metrů od pláže Life. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Summer cottage with breathtaking view
Summer cottage with breathtaking view

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Summer cottage with úchvatný view se nachází v Zečevu, 700 metrů od pláže Life a pláže Rtić. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Apartman Luca
Apartman Luca

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Apartman Luca se nachází v obci Zečevo, 300 metrů od pláže Life a 1,3 km od pláže Šepurine. Nabízí gril a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Zečevo
Apartment Zečevo

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Apartmán Zečevo se nachází v obci Zečevo, 50 metrů od pláže Life a 200 metrů od pláže Rtić. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. 2 km od pláže Šepurine, 2,9 km od pláže Miline a 32 km od radnice Šibenik. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Villa Spark with pool in Rogoznica / Zečevo
Villa Spark with pool in Rogoznica / Zečevo

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Spark with pool se nachází v obci Rogoznica / Zečevo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku.

House Panorama
House Panorama

9 / 10 (6 hodnocení)

House Panorama se nachází v obci Zečevo, 1,4 km od pláže Life, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Camp Marko - ROZ337
Holiday Home Camp Marko - ROZ337

9 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Camp Marko - ROZ337 se nachází v Zečevu, necelý 1 km od pláže Rtić a 15 minut chůze od pláže Life. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Šepurine a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Marijan Lončar
Apartman Marijan Lončar

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartman Marijan Lončar se nachází v Zečevu, 200 metrů od pláže Life a pláže Rtić. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Zecevo Rogoznicko with Outdoor swimming pool, WiFi and 5 Bedrooms
Awesome home in Zecevo Rogoznicko with Outdoor swimming pool, WiFi and 5 Bedrooms

Úžasný dům v Zečevu v Rogoznicku s venkovním bazénem, bbbbbbbbWi-Fi a 5 ložnicemi nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře.Klimatizované ubytování se nachází 800 metrů od pláže Life a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Awesome apartment in Zecevo Rogoznicko with 2 Bedrooms
Awesome apartment in Zecevo Rogoznicko with 2 Bedrooms

Úchvatný apartmán v Zecevu Rogoznicko with 2 Bedrooms se nachází v Zečevu, 150 metrů od pláže Rtić a 1,4 km od pláže Šepurine, a nabízí výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Ivan
Apartments Ivan

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartments Ivan se nachází v obci Zečevo a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Camp Marko - ROZ336
Holiday Home Camp Marko - ROZ336

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home Camp Marko - ROZ336 se nachází u pláže Zečevo, necelý 1 km od pláže Rtić a 15 minut chůze od pláže Life. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Šepurine a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Camp Marko - ROZ335
Holiday Home Camp Marko - ROZ335

8,6 / 10 (8 hodnocení)

Holiday Home Camp Marko - ROZ335 se nachází u pláže Zečevo, necelý 1 km od pláže Rtić a 15 minut chůze od pláže Life. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Šepurine a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Salacija
Villa Salacija

8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Salacija se nachází v obci Zečevo a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Apartment Camp Marko - ROZ339
Apartment Camp Marko - ROZ339

8 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Camp Marko - ROZ339 se nachází u pláže v Zečevu, necelý 1 km od pláže Rtić a 13 minut chůze od pláže Life. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Šepurine a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Ronny
Apartment Ronny

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Ronny se nachází v obci Zečevo, necelý 1 km od pláže Rtić, a nabízí obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Marina
Marina

Marina se nachází 100 metrů od pláže Life a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Love Apartments
Love Apartments

7,9 / 10 (7 hodnocení)

Ubytování se nachází v Zečevu v Šibenicko-kninské župě, u pláží Life a Rtić. Love Apartments se nachází nedaleko a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Camp Marko - ROZ338
Holiday Home Camp Marko - ROZ338

7,4 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Camp Marko - ROZ338 se nachází v Zečevu, necelý 1 km od pláže Rtić a 1,9 km od pláže Miline. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Šepurine a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments in Zecevo Rogoznicko 36793
Apartments in Zecevo Rogoznicko 36793

Apartments in Zecevo Rogoznicko 36793 se nachází v Zečevu v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláže Rtić a Life.Nabízím ubytování se soukromým Wi-Fi a parkovacím místem.

Awesome apartment in Zecevo Rogoznicko with 3 Bedrooms
Awesome apartment in Zecevo Rogoznicko with 3 Bedrooms

6 / 10 (2 hodnocení)

Úchvatný apartmán v Zecevu Rogoznicko with 3 Bedrooms se nachází v Zečevu, 150 metrů od pláže Rtić a 1,4 km od pláže Šepurine. Nabízí výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Mare nostrum
Mare nostrum

Kuca za odmor Loncar se nachází v obci Zečevo v Šibenicko-kninské župě, nedaleko pláží Rtić a Life. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Luxury Villa Bego
Luxury Villa Bego

Luxury Villa Bego se nachází v obci Zečevo a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Awesome apartment in Zecevo Rogoznicko with 1 Bedrooms
Awesome apartment in Zecevo Rogoznicko with 1 Bedrooms

Úchvatný apartmán v Zecevu Rogoznicko with 1 Bedrooms se nachází v Zečevu, 100 metrů od pláže Rtić a 2 km od pláže Šepurine, a nabízí výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.