Ubytování ve městě Acquaviva delle Fonti

Město Acquaviva delle Fonti se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Acquaviva delle Fonti nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Acquaviva delle Fonti

Albertario
Albertario

9,7 / 10 (170 hodnocení)

Albertario se nachází v Acquaviva delle Fonti a nabízí klimatizovaná studia s bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou relaxovat na terase.

Supriani Luxury B&B
Supriani Luxury B&B

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Supriani Luxury B&B se nachází v Acquaviva delle Fonti, 31 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a 32 km od katedrály v Bari. Nabízí dobře vybavené ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Garibaldi House - B&B Luxury
Garibaldi House - B&B Luxury

9,1 / 10 (12 hodnocení)

Garibaldi House - B&B Luxury se nachází v Acquaviva delle Fonti, 30 km od hlavního vlakového nádraží v Bari. Nabízí bar, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. Tento bed and breakfast nabízí klimatizované pokoje s balkonem.

B&B Bellini Appartamento
B&B Bellini Appartamento

9 / 10 (29 hodnocení)

B&B Bellini Appartamento se nachází v Acquaviva delle Fonti, 31 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a 32 km od katedrály v Bari. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Sídlí v budově z roku 2017, 32 km od divadla Teatro Margherita a 33 km od baziliky San Nicola.

Cecenero Rooms
Cecenero Rooms

9 / 10 (25 hodnocení)

Cecenero Rooms se nachází v Acquaviva delle Fonti, 31 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a 32 km od katedrály v Bari. Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.

B&B La Stazione
B&B La Stazione

9 / 10 (17 hodnocení)

B&B La Stazione se nachází 10 minut chůze od centra Acquaviva delle Fonti a nabízí bezplatné Wi-Fi a moderní ubytování s balkonem. Každý den se podává sladká italská snídaně a na požádání jsou k dispozici také slané pokrmy.

B&B PIAZZA KOLBE
B&B PIAZZA KOLBE

8,9 / 10 (34 hodnocení)

B&B PIAZZA KOLBE se nachází v Acquaviva delle Fonti, 39 km od Matery, a nabízí sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

A Casa Di CI
A Casa Di CI

8,9 / 10 (19 hodnocení)

A Casa Di CI se nachází v Acquaviva delle Fonti, 30 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a 32 km od katedrály v Bari. Nabízí ubytování s barem, terasou a bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 32 km od divadla Teatro Margherita, 33 km od baziliky San Nicola a 35 km od přístavu Bari. Penzion nabízí rodinné pokoje.

POSA - Charming Rooms
POSA - Charming Rooms

8,8 / 10 (24 hodnocení)

POSA - Charming Rooms se nachází v Acquaviva delle Fonti, 31 km od hlavního vlakového nádraží v Bari. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 32 km od katedrály v Bari, 32 km od divadla Teatro Margherita a 33 km od baziliky San Nicola. Penzion stojí 32 km od divadla Petruzzelli a hradu Castello Svevo.

Italians b&b luxury suite
Italians b&b luxury suite

8,6 / 10 (72 hodnocení)

Italians b&b luxury suite se nachází v Acquaviva delle Fonti, 31 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a 32 km od katedrály v Bari. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a bezplatnou půjčovnou jízdních kol.

Interno 4 - Maselli
Interno 4 - Maselli

7,9 / 10 (113 hodnocení)

Interno 4 - Maselli se nachází v Acquaviva delle Fonti, 30 km od hlavního vlakového nádraží v Bari. Nabízí bezplatné Wi-Fi a expresní check-in a check-out. Ubytování je vzdálené 32 km od katedrály v Bari, 32 km od divadla Teatro Margherita a 33 km od baziliky San Nicola. K dispozici je sdílená kuchyň a sdílený lounge.

Awesome home in Acquaviva delle fonti with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms
Awesome home in Acquaviva delle fonti with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms

Apartmán Awesome home in Acquaviva delle Fonti se nachází v Acquaviva delle Fonti a nabízí venkovní bazén, Wi-Fi a 3 ložnice.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od hlavního vlakového nádraží v Bari a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.