Ubytování ve městě Agnone

Město Agnone se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Agnone nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agnone

Appartamento a pochi minuti da Acciaroli sul mare
Appartamento a pochi minuti da Acciaroli sul mare

10 / 10 (1 hodnocení)

Appartamento a pochi minuti da Acciaroli sul mare se nachází v Agnone, 600 metrů od Baia Dei Pini lotto a Mezzatorre di San Mauro Cilento, 3,8 km od Acciaroli a 4,2 km od Cannicchio. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 7,3 km od Ortodonika a Cosentini.

La villa del Madrigale
La villa del Madrigale

9,5 / 10 (2 hodnocení)

La villa del Madrigale nabízí ubytování s výhledem na hory v Agnone, 2,3 km od pláže Pala Gor a 2,5 km od Baia Dei Pini lotto a Mezzatorre di San Mauro Cilento. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Il Madrigale - Agriturismo B&B
Il Madrigale - Agriturismo B&B

9,4 / 10 (97 hodnocení)

Ubytování se nachází v Agnone, 2,3 km od pláže Pala Gor a 2,4 km od Baia Dei Pini lotto. Il Madrigale - Agriturismo B&B nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

IL CONTE DI MARRAONE
IL CONTE DI MARRAONE

8,4 / 10 (57 hodnocení)

IL CONTE DI MARRAONE se nachází v Agnone, 2,5 km od pláže Pala Gor, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ristorante Paisà. Cibo e Ospitalità
Ristorante Paisà. Cibo e Ospitalità

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Ristorante Paisà se nachází v Agnone. Cibo e Ospitalità nabízí ubytování u pláže, 1,2 km od pláže Pala Gor, restauraci, bar a terasu. Ubytování je vzdálené 2,7 km od Montecoric, 5 km od Ortodonika a 5 km od Cosentini. Penzion má rodinné pokoje.

That's Amore Cilento Country House
That's Amore Cilento Country House

7 / 10 (47 hodnocení)

That's Amore se nachází 1 km od břehů Tyrhénského moře u letoviska Agnone a nabízí bezplatné parkování a apartmány s možností vlastního stravování. Všechny apartmány mají balkon nebo terasu s výhledem na Národní park Cilento e Vallo di Diano.

Mezzatorre
Mezzatorre

6 / 10 (3 hodnocení)

Mezzatorre nabízí ubytování s výhledem na moře v Agnone, 4,3 km od Cannicchio a 5,6 km od Montecorice. Baia Dei Pini lotto a Mezzatorre di San Mauro Cilento se nachází 100 metrů od Baia Dei Pini a 3,8 km od Acciaroli.