Ubytování ve městě Anterivo

Město Anterivo se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Anterivo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Anterivo

Roessl Apt 1 Depandance Monolocale
Roessl Apt 1 Depandance Monolocale

Roessl Apt 1 Depandance Monolocale se nachází v Anterivu, 45 km od jezera Carezza, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Waldheim
Hotel Waldheim

8,6 / 10 (61 hodnocení)

Hotel Waldheim se nachází v přírodním parku Trudner Horn, 1200 metrů nad mořem ve městě Anterivo. Nabízí wellness centrum, zařízenou zahradu a pokoje s balkonem.

Hotel Langeshof
Hotel Langeshof

8,4 / 10 (12 hodnocení)

Hotel Langeshof se nachází na okraji Anteriva nedaleko jihotyrolských Dolomit. Zdarma v něm můžete využívat saunu a venkovní bazén. Hotelová italská restaurace nabízí pokrmy připravené z domácích surovin.

Roessl Apt 2 Depandance
Roessl Apt 2 Depandance

Roessl Apt 2 Depandance se nachází v obci Anterivo, pouhých 45 km od jezera Carezza. Nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Roessl Apartment 101
Roessl Apartment 101

Roessl Apartment 101 se nachází v Anterivu, pouhých 45 km od jezera Carezza. Nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.