Ubytování ve městě Arqua Petrarca

Město Arqua Petrarca se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Arqua Petrarca nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arqua Petrarca

Villa degli ulivi by Holiday World
Villa degli ulivi by Holiday World

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa degli ulivi by Holiday World se nachází v Arqua Petrarca a nabízí zahradu, gril a terasu. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 11 km od Abano Terme a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Domus Rosarum
Domus Rosarum

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Domus Rosarum se nachází v srdci pohoří Euganean a nabízí elegantní ubytování s velkou zahradou, terasou a venkovním nábytkem. Arqua Petrarca je 2 km daleko a hosté si zde mohou zdarma půjčit jízdní kola.

Alloggio Franciscus
Alloggio Franciscus

9,4 / 10 (194 hodnocení)

Alloggio Franciscus se nachází 25 km od výstaviště PadovaFiere a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday House Petrarca
Holiday House Petrarca

9,4 / 10 (28 hodnocení)

Holiday House Petrarca je prázdninový dům s grilem, který se nachází v Arqua Petrarca. Padova je vzdálená 24 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Arquà Petrarca Vista sui colli - Giardino & garage
Arquà Petrarca Vista sui colli - Giardino & garage

8,8 / 10 (16 hodnocení)

Arquà Petrarca Vista sui colli - Giardino & garage se nachází v obci Arqua Petrarca, 31 km od divadla Gran Teatro Geox a 11 km od lázní Terme di Galzignano. 26 km od výstaviště PadovaFiere. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Al borgo
Al borgo

8,5 / 10 (163 hodnocení)

Al Borgo se nachází v chráněné krajinné oblasti Colli Euganei v obci Arqua Petrarca, 15 km od termálních lázní Montegrotto Terme. Nabízí neplacené parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.