Ubytování ve městě Barile

Město Barile se nachází v regionu Basilicata ve státě Itálie. Celkově ve městě Barile nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barile

A great house,food&good wine with a tour in Matera
A great house,food&good wine with a tour in Matera

10 / 10 (1 hodnocení)

Skvělý dům, jídlo a dobré víno s vyhlídkou v Matera se nachází v Barile, 11 km od hradu Melfi a 46 km od Stazione di Potenza Centrale.Nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací a terasou.43 km od Národního archeologického muzea.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

RESIDENCE OLD STORIES
RESIDENCE OLD STORIES

9,5 / 10 (19 hodnocení)

RESIDENCE OLD STORIES se nachází v Barile v regionu Basilicata, nedaleko Rionera in Vulture.Nabízím ubytování se soukromým Wi-Fi a parkovacím místem.

Nel Giardino di Ester B&B
Nel Giardino di Ester B&B

9 / 10 (2 hodnocení)

Nel Giardino di Ester B&B se nachází v Barile v regionu Basilicata a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Grand Hotel Garden
Grand Hotel Garden

7,8 / 10 (161 hodnocení)

Grand Hotel Garden se nachází v Barile, 45 km od Národního archeologického muzea. Nabízí restauraci, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a fitness centrum. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, pokojová služba a úschovna zavazadel.