Ubytování ve městě Berbenno di Valtellina

Město Berbenno di Valtellina se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Berbenno di Valtellina nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berbenno di Valtellina

Baita delle Favole di RosaRita
Baita delle Favole di RosaRita

10 / 10 (3 hodnocení)

Baita delle Favole di RosaRita se nachází v Berbenno di Valtellina a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Tellure apartments with breakfast
Tellure apartments with breakfast

9,7 / 10 (35 hodnocení)

Tellure apartments with breakfast se nachází v Berbenno di Valtellina, 39 km od opatství Piona, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Le Ruote
Le Ruote

9,7 / 10 (22 hodnocení)

Le Ruote se nachází v obci Berbenno di Valtellina, pouhých 40 km od opatství Piona, a nabízí zahradu, sdílenou kuchyň a bezplatné půjčení jízdních kol. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

CASA DEL BITTO
CASA DEL BITTO

9,5 / 10 (24 hodnocení)

CASA DEL BITTO se nachází v obci Pedesina v Lombardii a nabízí patio a výhled do zahrady. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Casa Vacanza IL NIDO
Casa Vacanza IL NIDO

9,5 / 10 (23 hodnocení)

Casa Vacanza IL NIDO se nachází v obci Berbenno di Valtellina v Lombardii a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Trattoria Traversi
Trattoria Traversi

9,3 / 10 (267 hodnocení)

Trattoria Traversi se nachází v Berbenno di Valtellina a nabízí restauraci, úschovnu zavazadel, bar, zahradu a výhled do zahrady. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.