Ubytování ve městě Bibbiena

Město Bibbiena se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Bibbiena nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bibbiena

Casa del Cavaliere
Casa del Cavaliere

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa del Cavaliere se nachází v obci Bibbiena a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady.36 km od Arezzy.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Campana Suites
Campana Suites

9,6 / 10 (26 hodnocení)

Campana Suites se nachází v Bibbieně, 31 km od náměstí Piazza Grande, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Novanta
Novanta

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Novanta se nachází v obci Bibbiena a nabízí restauraci, venkovní bazén, bar a sdílený lounge. Všechny pokoje v tomto 1hvězdičkovém hotelu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat zahradu a gril. Hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, mohou využít neplacené soukromé parkoviště a službu půjčení jízdních kol.

Adriana's House
Adriana's House

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Adriana's House se nachází v obci Bibbiena a nabízí sdílený lounge. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Elisa
Casa Elisa

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Tento zrekonstruovaný prázdninový dům se nachází v obci Bibbiena a nabízí výhled na les a toskánské hory. Některé pokoje mají venkovní bazén s panoramatickým výhledem a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Antico Casale di Ferdinandi
Antico Casale di Ferdinandi

9,1 / 10 (30 hodnocení)

Antico Casale di Ferdinandi se nachází 35 km od náměstí Piazza Grande a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa le Greti 16
Villa le Greti 16

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa le Greti 16 se nachází v obci Bibbiena a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu.

IBibiena - SUITE BELLAVISTA
IBibiena - SUITE BELLAVISTA

9 / 10 (1 hodnocení)

IBibiena - SUITE BELLAVISTA se nachází v Bibbieně, pouhých 31 km od náměstí Piazza Grande, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Villa la Cornice
Villa la Cornice

7 / 10 (2 hodnocení)

Villa la Cornice se nachází v Bibbieně. Tato vila nabízí výhled na jezero, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi.

IBibiena - SUITE I BIBIENA
IBibiena - SUITE I BIBIENA

IBibiena - SUITE I BIBIBIENA se nachází v Bibbieně, 31 km od náměstí Piazza Grande, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Camera Blu
Camera Blu

Camera Blu se nachází v Bibbieně, 36 km od náměstí Piazza Grande, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.