Ubytování ve městě Brusimpiano

Město Brusimpiano se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Brusimpiano nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brusimpiano

apartment Lac Brusimpiano
apartment Lac Brusimpiano

9,6 / 10 (81 hodnocení)

Apartmán Lac Brusimpiano se nachází v obci Brusimpiano, 14 km od vlakového nádraží Lugano a 16 km od výstaviště Lugano. Nabízí terasu a sdílenou kuchyň. Toto ubytování se nachází na pláži a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a zahradu.

La Finestra sul Lago
La Finestra sul Lago

9,5 / 10 (55 hodnocení)

La Finestra sul Lago se nachází v obci Brusimpiano a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Výhled směřuje na jezero a do Lugana je to 8 km.

OSTERIA AL CANTONACCIO CON ALLOGGIO
OSTERIA AL CANTONACCIO CON ALLOGGIO

9 / 10 (195 hodnocení)

OSTERIA AL CANTONACCIO CON ALLOGGIO se nachází 14 km od vlakového nádraží Lugano a nabízí restauraci, bar a pokojovou službu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Caroline Hotel
Caroline Hotel

7,9 / 10 (316 hodnocení)

Caroline Hotel se nachází v Brusimpiano, 15 km od vlakového nádraží Lugano, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, barem a zahradou. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi. Hotel má rodinné pokoje.

La Corte di Franco
La Corte di Franco

La Corte di Franco se nachází v Brusimpiano, 14 km od vlakového nádraží Lugano, 17 km od výstaviště Lugano a 19 km od vily Panza. Nabízí terasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi, plně vybavenou kuchyň a balkon.

La corte di franco - La Bella
La corte di franco - La Bella

La corte di franco - La Bella se nachází v Brusimpiano, 14 km od vlakového nádraží Lugano, 16 km od výstaviště Lugano a 19 km od vily Panza. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Hotel stojí 25 km od hory San Giorgio a 29 km od nádraží Chiasso.

La corte di franco - La Loggia
La corte di franco - La Loggia

Hotel stojí 14 km od vlakového nádraží Lugano, 16 km od výstaviště Lugano a 19 km od vily Panza. La corte di franco - La Loggia nabízí ubytování v Brusimpiano. Nabízí bezplatné Wi-Fi, plně vybavenou kuchyň a balkon.