Ubytování ve městě Budrio

Město Budrio se nachází v regionu Emilia-Romagna ve státě Itálie. Celkově ve městě Budrio nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Budrio

A casa di Lella
A casa di Lella

9,4 / 10 (129 hodnocení)

A casa di Lella se nachází v obci Budrio v regionu Emilia-Romagna a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

VIGORSO 41 COUNTRY HOUSE
VIGORSO 41 COUNTRY HOUSE

9,4 / 10 (16 hodnocení)

VIGORSO 41 COUNTRY HOUSE se nachází asi 13 km od boloňského výstaviště a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, patiem a bezplatnou půjčovnou jízdních kol. Tento venkovský dům nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

B&B Mo Va Là
B&B Mo Va Là

9,3 / 10 (82 hodnocení)

B&B Mo Va Là se nachází v obci Budrio, 17 km od kostela Santo Stefano a kostela Santa Maria della Vita, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

B&B L'Alberone
B&B L'Alberone

9,3 / 10 (47 hodnocení)

B&B L'Alberone se nachází v obci Budrio, 2,5 km od centra města, a nabízí zahradu, terasu, ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Agriturismo La Dondina
Agriturismo La Dondina

8,6 / 10 (83 hodnocení)

Agriturismo La Dondina se nachází na venkově Emilia-Romagna, jen kousek od města Budrio. Tato zajímavá nemovitost byla vznešená rezidence v roce 1200 a poté se stala farmou v roce 1700.

Agriturismo La Riccardina
Agriturismo La Riccardina

8,2 / 10 (76 hodnocení)

Agriturismo La Riccardina se nachází 10 minut jízdy od Budria a nabízí restauraci a zahradu. Nabízí klasicky zařízené pokoje s klimatizací.

Casa Rondanina
Casa Rondanina

8 / 10 (23 hodnocení)

Casa Rondanina se nachází v obci Budrio a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a zahradu. 24 km od Imoly. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.