Ubytování ve městě Canale San Bovo

Město Canale San Bovo se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Canale San Bovo nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Canale San Bovo

La Casa Verde
La Casa Verde

9,8 / 10 (15 hodnocení)

La Casa Verde se nachází v Canale San Bovo a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a úschovnu zavazadel. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Chalet in the Dolomites
Chalet in the Dolomites

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Chalet in the Dolomites se nachází v Canale San Bovo a nabízí zahradu a terasu.Levico Terme leží 36 km daleko.Hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Crepaz
Casa Crepaz

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa Crepaz se nachází v Canale San Bovo v regionu Trentino Alto Adige a nabízí balkon a výhled na hory. 47 km od Trenta. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Chalet Nel Doch Villa Cheia
Chalet Nel Doch Villa Cheia

9,6 / 10 (80 hodnocení)

Hotel Chalet Nel Doch Villa Cheia se nachází na poklidném místě, pouhých 10 minut jízdy autem od obce Canal San Bovo. Je obklopený přírodním parkem s jezerem Lago di Calaita a nabízí elegantní ubytování s dřevěnými trámovými stropy.

Casa Fiore CIPAT 22038
Casa Fiore CIPAT 22038

9,5 / 10 (51 hodnocení)

Casa Fiore CIPAT 22038 je apartmán v horském stylu, který se nachází v Prade. Nabízí velké balkony s výhledem na Dolomity, WI-Fi zdarma, společnou zahradu a možnost bezplatného půjčení jízdních kol.

Casa Iride
Casa Iride

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Casa Iride se nachází v malé vesnici Zortea a nabízí lyžárnu a neplacené soukromé parkoviště. Nachází se v oblasti ideální pro lyžování, pěší turistiku a rybaření.

Casa Danoli
Casa Danoli

9,3 / 10 (29 hodnocení)

Casa Danoli se nachází v Canale San Bovo. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a terasu.

Appartamento Vanoi nel cuore verde del Trentino
Appartamento Vanoi nel cuore verde del Trentino

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento Vanoi nel cuore verde del Trentino se nachází v Canale San Bovo v regionu Trentino Alto Adige a nabízí balkon a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Eco-Baita Natura Spensierata
Eco-Baita Natura Spensierata

9,2 / 10 (24 hodnocení)

Eco-Baita Natura Spensierata è una piccola ed accogliente struttura a conduzione famigliare.È il tuo rifugio circondato dal verde, abbracciato dai due torrenti Vanoi e Lozen che ti coccolano con il loro gorgogliare.Se quello che sogni e ritrovare il contatto con la natura, riscoprire un ritmo lento e rilassarti ascoltando il gorgogliare dell'acqua, allora questo è il posto giusto per te.Punto di partenza perfetto per escursioni, sport edivi ed invernali nella bellissima Valle del Vanoi ed in Val di Primiero con le sue bellissime Dolomiti.La baita è situata ve villaggio alpino di Canal San Bovo, nella Valle del Vanoi, il cuore verde del Trentino, sulle Dolomiti di Primiero.Il piccolo borgo si trova a poca distanza dalle più conosciute Fiera di Primiero e San Martino di Castrozza ed a soli 10 minutes da Mezzano, uno dei borghi più belli d'Italia.Sólo 7 sloků za la tua massima tranlità.La prima cosa che si percepisce entrano in camera è il dolce profumo del legno.La luce del sole che filtra dalle tende in lino avvolge gli arredi tipici montani e le travi a vista, creando una calda atmosfera.Kamera Tutte le (eccetto una) sono dotate di piccolo terrazzo con tavolino e sedie.La baita dispone, inoltre, di due camere famigliari: un monolocale ed una composta da due stanze.

Colmel dei Busini
Colmel dei Busini

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Colmel dei Busini se nachází v Canale San Bovo.

Lausen Vil
Lausen Vil

9,1 / 10 (16 hodnocení)

Lausen Vil se nachází v Canale San Bovo v regionu Trentino Alto Adige a nabízí balkon. Poskytuje výhled na hory a je vzdálen 23 km od San Martino di Castrozza.

La Piccola Casa Verde
La Piccola Casa Verde

8,8 / 10 (10 hodnocení)

La Piccola Casa Verde se nachází v Canale San Bovo a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a úschovnou zavazadel. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

CASA BERNARD nel cuore verde del Trentino
CASA BERNARD nel cuore verde del Trentino

8 / 10 (3 hodnocení)

CASA BERNARD nel cuore verde del Trentino se nachází v Canale San Bovo v regionu Trentino Alto Adige a nabízí zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a minigolfu.