Ubytování ve městě Cavriana

Město Cavriana se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Cavriana nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cavriana

La Valle dei Vigher
La Valle dei Vigher

9,5 / 10 (88 hodnocení)

La Valle dei Vigher se nachází v Cavrianě a nabízí výhled do zahrady, bar, sdílený lounge, zahradu a terasu.

Agriturismo scannaporco
Agriturismo scannaporco

9,3 / 10 (320 hodnocení)

Agriturismo scannagano se nachází 9,2 km od věže San Martino della Battaglia a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Breda
Breda

9 / 10 (3 hodnocení)

Breda se nachází v Cavrianě, 12 km od věže San Martino della Battaglia a 17 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Campagnoletto
Agriturismo Campagnoletto

8,7 / 10 (70 hodnocení)

Agriturismo Campagnoletto nabízí zahradu s grilem a ubytování v rustikálním stylu. Má terasu a stojí 5 minut jízdy od centra Cavriany.

Agriturismo Nuova Scardua
Agriturismo Nuova Scardua

8,4 / 10 (162 hodnocení)

Nuova Scardua se nachází na venkově u obce Cavriana. Nabízí prostorné pokoje s bezplatným připojením k internetu. Jedná se o rodinný venkovský dům s domácí produkcí marmelády, restaurací a zahradou o rozloze 500 m².

Bed & Breakfast Conca Verde
Bed & Breakfast Conca Verde

8,2 / 10 (40 hodnocení)

Bed & Breakfast Conca Verde se nachází v Cavrianě a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu, gril a terasu. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful apartment in Cavriana with 1 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful apartment in Cavriana with 1 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Krásný apartmán v Cavriana s 1 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v Cavrianě, 17 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio, 18 km od zábavního parku Gardaland a 20 km od hradu Sirmione.Ubytování je vzdálené 12 km od věže San Martino della Battaglia a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.