Ubytování ve městě Cipressa

Město Cipressa se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Cipressa nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cipressa

Casa Ulivo
Casa Ulivo

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Ulivo se nachází v Cipresse a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Prázdninový dům má výhled na moře a je vzdálený 13 km od Sanrema.

casa Bart
casa Bart

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Casa Bart se nachází v Cipressi, 17 km od náměstí Bresca a katedrály San Siro. Nabízí terasu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Bai delle Vele je vzdálená 2,5 km a pláž Marina Aregai 2,9 km.

La Casa Giusta - Domus Ista
La Casa Giusta - Domus Ista

9,7 / 10 (7 hodnocení)

La Casa Giusta - Domus Ista se nachází v historickém centru Cipressy v Ligurii a nabízí terasu. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Rifugio marinaresco con vista mare e parcheggio
Rifugio marinaresco con vista mare e parcheggio

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Rifugio marinaresco con vista mare e parcheggio se nachází v Cipressi, 1,9 km od pláže Marina Aregai a 2,9 km od Baia Azzurra. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 16 km od náměstí Bresca a katedrály San Siro.

Locazione Turistica Francesca - SLR212
Locazione Turistica Francesca - SLR212

9 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica Francesca - SLR212 se nachází 18 km od náměstí Bresca a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Prázdninový dům stojí 15 km od vily Nobel a 16 km od vily Ormond.

Villa Lilli
Villa Lilli

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Lilli se nachází 19 km od náměstí Bresca a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Beautiful apartment in Piani-Ciapin with 1 Bedrooms
Beautiful apartment in Piani-Ciapin with 1 Bedrooms

Krásný apartmán v Piani-Ciapin with 1 Bedrooms se nachází v Cipressi, 17 km od náměstí Bresca a katedrály San Siro.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.Pláž Bai delle Vele je vzdálená 2,3 km a pláž Marina Aregai 2,6 km.

Profumo di Mare
Profumo di Mare

8,9 / 10 (9 hodnocení)

Profumo di Mare se nachází na útesu, 5 minut jízdy od centra města Cipressa. Nabízí ubytování v klasickém stylu s terasou s výhledem na moře a soukromým přístupem na pláž.

Tramonti e mare 1
Tramonti e mare 1

Tramonti e mare 1 se nachází v Cipresse, 17 km od náměstí Bresca, 18 km od katedrály San Siro a 18 km od pevnosti Forte di Santa Tecla, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům stojí 17 km od náměstí Piazza Colombo a 18 km od kasina Sanremo.

Casa rosa
Casa rosa

7 / 10 (41 hodnocení)

Casa rosa se nachází v obci Cipressa, pouhých 18 km od náměstí Bresca, a nabízí ubytování u pláže s restaurací, terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na moře a město a je vzdálen 18 km od katedrály San Siro.

Locazione Turistica Le Antiche Volte - SLR215
Locazione Turistica Le Antiche Volte - SLR215

7 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica Le Antiche Volte - SLR215 se nachází v Cipresse a nabízí ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má výhled na moře a je vzdálený 48 km od obce Èze.

Favolosa vista mare Cipressa 8021LT0097
Favolosa vista mare Cipressa 8021LT0097

7 / 10 (1 hodnocení)

Favolosa vista mare Cipressa 8021LT0097 se nachází ve městě Cipressa, pouhých 18 km od náměstí Bresca, a nabízí restauraci, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Klimatizované ubytování je vzdálené 18 km od katedrály San Siro.

Stunning home in Cipressa with WiFi and 2 Bedrooms
Stunning home in Cipressa with WiFi and 2 Bedrooms

Ohromující dům v Cipresse s Wi-Fi a 2 ložnicemi se nachází v Cipresse.13 km od Sanremy.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Terrazza sul mare
Terrazza sul mare

Terrazza sul mare se nachází v Cipressi, 18 km od náměstí Bresca a katedrály San Siro, a nabízí výhled na moře. K dispozici je také balkon.

Casa Mimosa
Casa Mimosa

Casa Mimosa se nachází v Cipresse. Poskytuje výhled na moře a je vzdálen 13 km od Sanrema.