Ubytování ve městě Collelungo

Město Collelungo se nachází v regionu Umbrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Collelungo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Collelungo

la Casa sull'arco - Albergo diffuso Collelungo
la Casa sull'arco - Albergo diffuso Collelungo

9,8 / 10 (5 hodnocení)

La Casa sull'arco - Albergo diffuso Collelungo se nachází v obci Collelungo a nabízí restauraci, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 20 km od Orvieta.

Agriturismo Tenuta Capitolini
Agriturismo Tenuta Capitolini

9 / 10 (4 hodnocení)

Agriturismo Tenuta Capitolini je ekologický statek v obci Collelungo. Nabízí bezplatné Wi-Fi a sezónní venkovní bazén. Ubytování vyrábí vlastní olivový olej. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Dalmanuta 8
Dalmanuta 8

Dalmanuta 8 se nachází v obci Collelungo a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Palazzetta - Charming Country House in Todi
Palazzetta - Charming Country House in Todi

Palazzetta - Charming Country House in Todi se nachází v obci Collelungo, 40 km od katedrály a kostela San Severo - Perugia, a nabízí terasu a klimatizaci.Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Pasticci
Villa Pasticci

Villa Pasticci se nachází v obci Collelungo v regionu Umbria a má balkon. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.