Ubytování ve městě Coreglia Antelminelli

Město Coreglia Antelminelli se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Coreglia Antelminelli nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coreglia Antelminelli

B & B Via di Mezzo
B & B Via di Mezzo

9,4 / 10 (94 hodnocení)

B & B se nachází v obci Coreglia Antelminelli, 45 km od Šikmé věže a katedrály v Pise. Via di Mezzo nabízí sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Villa Pavone
Villa Pavone

9,4 / 10 (35 hodnocení)

Villa Pavone se nachází v obci Coreglia Antelminelli, 39 km od města Lucca a 56 km od města Pisa. Nabízí bezplatné Wi-Fi, vířivku a výhled na hory.

Villa Romolina
Villa Romolina

8,9 / 10 (20 hodnocení)

Villa Romolina se nachází v obci Coreglia Antelminelli a nabízí zahradu, gril a terasu. 38 km od Luccy. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Belvedere
Belvedere

8,5 / 10 (15 hodnocení)

Belvedere se nachází v obci Coreglia Antelminelli a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na řeku. Klimatizované ubytování je vzdálené 37 km od Luccy. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione Turistica Viola - BLU601
Locazione Turistica Viola - BLU601

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Viola - BLU601 se nachází v obci Coreglia Antelminelli v Toskánsku a nabízí zahradu. 40 km od Pisy. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Il Frutteto New Life
Il Frutteto New Life

7,7 / 10 (35 hodnocení)

Il Frutteto New Life se nachází v obci Coreglia Antelminelli a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, zahradu a gril.

Da Castruccio degli Antelminelli
Da Castruccio degli Antelminelli

7,3 / 10 (13 hodnocení)

Da Castruccio degli Antelminelli se nachází v obci Coreglia Antelminelli, 40 km od Pisy, a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.