Ubytování ve městě Curon Venosta

Město Curon Venosta se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Curon Venosta nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Curon Venosta

Haus Talblick
Haus Talblick

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Haus Talblick se nachází 8 km od jezera Resia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Naglerhof
Naglerhof

9,4 / 10 (123 hodnocení)

Naglerhof se nachází v Curon Venosta v regionu Trentino Alto Adige, 4,1 km od jezera Resia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Haus Fliri
Haus Fliri

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Haus Fliri se nachází na klidném místě, v pěší vzdálenosti od turistických tras a lyžařských zařízení v Curon Venosta. Nabízí výhled na hory, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Hotel Goldener Adler
Hotel Goldener Adler

8,8 / 10 (401 hodnocení)

Hotel Goldener Adler se nachází v Curon Venosta a je obklopen horami. Nabízí bezplatné Wi-Fi, pokoje v horském stylu, saunu a tureckou lázeň zdarma. Pobřeží jezera Lago Resia je přímo naproti hotelu.

Aktiv- und Wellnesshotel Traube- Post
Aktiv- und Wellnesshotel Traube- Post

8,7 / 10 (304 hodnocení)

Aktiv- und Wellnesshotel Traube- Post se nachází v Curon Venosta, 700 metrů od jezera Resia. Nabízí ubytování s restaurací, neplacené soukromé parkoviště, bezplatné půjčení jízdních kol a venkovní bazén. K dispozici je lyžárna, bar a sdílený lounge. Nabízí vířivku, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a rodinné pokoje.

Hotel Theiner
Hotel Theiner

8,3 / 10 (254 hodnocení)

Hotel Theiner se nachází v centru města Curon Venosta, jen 2 minuty chůze od Reschensee a 50 metrů od kyvadlové dopravy do 4 km vzdáleného lyžařského areálu Schoeneben. Součástí hotelu je wellness centrum s infračervenou saunou, parní saunou, vířivkou a relaxační místností.