Ubytování ve městě Grassobbio

Město Grassobbio se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Grassobbio nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Grassobbio

Guesthouse La Rocca
Guesthouse La Rocca

8,8 / 10 (662 hodnocení)

Rodinný B&B La Rocca se nachází v Grassobbiu, necelé 2 km od letiště Orio al Serio. Nabízí pohodlný společný lounge s TV a pohovkami a světlé a barevné pokoje s bezplatným Wi-Fi.

Il Caravaggio Guest House
Il Caravaggio Guest House

8,8 / 10 (218 hodnocení)

Il Caravaggio Guest House se nachází v obci Grassobbio v Lombardii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

La Cascinetta - BGY Airport
La Cascinetta - BGY Airport

8,7 / 10 (118 hodnocení)

La Cascinetta - BGY Airport se nachází v Grassobbiu, 4 km od nákupního centra Orio Center a 6,5 km od výstaviště Fiera di Bergamo. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 10 km od Accademia Carrara a 11 km od stadionu Gewiss.

BGY Airport - La Cascinetta
BGY Airport - La Cascinetta

8,7 / 10 (105 hodnocení)

BGY Airport - La Cascinetta se nachází v Grassobbiu, 4 km od Orio Center, 6,5 km od Fiera di Bergamo a 8,2 km od Centro Congressi Bergamo. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ke stadionu Gewiss je to 11 km a ke katedrále v Bergamu 12 km.

BGY Airport House Grassobbio
BGY Airport House Grassobbio

8,3 / 10 (223 hodnocení)

BGY Airport House Grassobbio se nachází v Grassobbiu, 4 km od nákupního centra Orio Center, a nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a expresní check-in a check-out. Ubytování je vzdálené 6,4 km od výstaviště Fiera di Bergamo, 8,2 km od kongresového centra Centro Congressi Bergamo a 8,9 km od divadla Teatro Donizetti Bergamo. Penzion stojí 11 km od katedrály v Bergamu a 12 km od kaple Cappella Colleoni.

Airport Boulevard Guesthouse
Airport Boulevard Guesthouse

7,7 / 10 (56 hodnocení)

Airport Boulevard Guesthouse se nachází v Grassobbiu, 4 km od nákupního centra Orio Center, a nabízí expresní check-in a check-out a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel stojí 5,1 km od výstaviště Fiera di Bergamo, 8,3 km od muzea Accademia Carrara a 8,4 km od kongresového centra Centro Congressi Bergamo. Penzion nabízí rodinné pokoje.