Ubytování ve městě Marina di Fuscaldo

Město Marina di Fuscaldo se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Marina di Fuscaldo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marina di Fuscaldo

Luigi's House
Luigi's House

10 / 10 (1 hodnocení)

Luigi's House se nachází na pláži v Marina di Fuscaldo a nabízí bezplatné Wi-Fi. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 32 km od Amantea.

Eremo sul Mare APARTAMENT FUSCALDO
Eremo sul Mare APARTAMENT FUSCALDO

9,1 / 10 (13 hodnocení)

Eremo sul Mare APARTAMENT FUSCALDO se nachází 10 km od svatyně sv. Františka z Paoly v Marina di Fuscaldo a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi.

Casa Vacanza Demetra
Casa Vacanza Demetra

9 / 10 (27 hodnocení)

Casa Vacanza Demetra se nachází ve městě Marina di Fuscaldo, 32 km od kalábrijské univerzity a 41 km od kostela sv. Františka z Assisi. Nabízí zahradu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,1 km od svatyně sv. Františka z Paoly a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Anica Sea House
Anica Sea House

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Anica Sea House se nachází v letovisku Marina di Fuscaldo v Kalábrii a nabízí balkon a výhled na moře. 24 km od města Cosenza. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Appartamento
Appartamento

Appartamento se nachází v Marina di Fuscaldo, 7,7 km od svatyně sv. Františka z Paoly, 33 km od kalábrijské univerzity a 42 km od kostela sv. Františka z Assisi. Ubytování je vzdálené 43 km od Normanského hradu Cosenza a 1 km od Cariglia.