Ubytování ve městě Montefiore dellʼAso

Město Montefiore dellʼAso se nachází v regionu Marche ve státě Itálie. Celkově ve městě Montefiore dellʼAso nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montefiore dellʼAso

Dimora Montefiore 11
Dimora Montefiore 11

10 / 10 (1 hodnocení)

Dimora Montefiore 11 se nachází v Montefiore dellʼAso, 18 km od San Benedetta del Tronto a 21 km od stadionu Riviera delle Palme a nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén a klimatizaci.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa delle Sorgenti
Casa delle Sorgenti

9,7 / 10 (26 hodnocení)

Casa delle Sorgenti se nachází 3 minuty jízdy od vesnice Montefiore dell'Aso na kopci a méně než 10 minut jízdy od pláže Ponte Nina. Tento soukromý dům se nachází v odlehlém údolí a nabízí bezplatné parkování a Wi-Fi zdarma.

B&B Dimora Damiani
B&B Dimora Damiani

9,6 / 10 (31 hodnocení)

B&B Dimora Damiani se nachází v Montefiore dell'Aso, 31 km od Ferma, a nabízí sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Agriturismo La Campana
Agriturismo La Campana

8,9 / 10 (10 hodnocení)

La Campana se nachází na kopci a nabízí panoramatický výhled na Montefiore Dell'Aso a krajinu regionu Marche. Nabízí venkovní bazén, tenisový kurt a restauraci, která podává domácí produkty.

Agriturismo i Cigni
Agriturismo i Cigni

8,5 / 10 (14 hodnocení)

Agriturismo i Cigni se nachází v Montefiore dellʼAso v regionu Marche a 19 km od San Benedetta del Tronto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, bezplatná jízdní kola a bezplatné soukromé parkoviště.