Ubytování ve městě Montevettolini

Město Montevettolini se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Montevettolini nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Montevettolini

Podere Pilar
Podere Pilar

10 / 10 (2 hodnocení)

Tato klimatizovaná vila se nachází v Montevettolini a nabízí sezónní venkovní bazén a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Locazione Turistica Agrumi
Locazione Turistica Agrumi

8,3 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica Agrumi se nachází v obci Montevettolini v Toskánsku a nabízí zahradu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Tenuta San Lazzaro
Locazione Turistica Tenuta San Lazzaro

Locazione Turistica Tenuta San Lazzaro se nachází v Montevettolini a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8,9 km od vlakového nádraží Montecatini a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Visi
Villa Visi

Villa Visi se nachází v Montevettolini, 7,4 km od vlakového nádraží Montecatini, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Angelica
Villa Angelica

Villa Angelica se nachází v Montevettolini, 6,2 km od vlakového nádraží Montecatini a 50 km od Santa Maria Novella. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Stunning home in Casalguidi PT with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning home in Casalguidi PT with 2 Bedrooms and WiFi

Stunning home in Casalguidi PT se 2 Bedrooms and WiFi se nachází v obci Montevettolini v Toskánsku a nabízí zahradu.39 km od Pisy.Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.