Ubytování ve městě Onifai

Město Onifai se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Onifai nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Onifai

Casa A&M 2
Casa A&M 2

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa A&M 2 se nachází asi 41 km od soutěsky Gorroppu a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Su Pranu
Su Pranu

9,1 / 10 (197 hodnocení)

Su Pranu se nachází v Onifai, 41 km od rokle Gorroppu a 40 km od Tiscali. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování se nachází 2 km od Irgoli, 5,4 km od Loculi a 5,6 km od Galtellì. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Palas De Serra Country Resort
Palas De Serra Country Resort

9,1 / 10 (102 hodnocení)

Ubytování se nachází v Onifai, 41 km od rokle Gorroppu a 40 km od Tiscali. Palas De Serra Country Resort nabízí restauraci, zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Su Cuccureddu
Su Cuccureddu

8,8 / 10 (71 hodnocení)

Su Cuccureddu se nachází v Onifai, 41 km od rokle Gorroppu a 40 km od Tiscali. Nabízí zahradu a klimatizaci. Poskytuje výhled na město a hory a je vzdálen 2,3 km od Irgoli.

Casa A&M
Casa A&M

8,7 / 10 (13 hodnocení)

Casa A&M se nachází v Onifai na Sardinii a nabízí balkon a výhled na město. 47 km od města Santa Maria Navarrese. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.