Ubytování ve městě Orbassano

Město Orbassano se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Orbassano nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Orbassano

COMFORT LIVING APARTMENT con ampia cucina
COMFORT LIVING APARTMENT con ampia cucina

8,5 / 10 (35 hodnocení)

COMFORT LIVING APARTMENT con ampia cucina se nachází v Orbassanu, 15 km od turínské výstaviště, 15 km od stanice metra Lingotto a 16 km od stanice metra Porta Susa. Nachází se 14 km od Polytechnické univerzity v Turíně a nabízí bezplatné Wi-Fi a služby concierge.

J Hotel
J Hotel

8,1 / 10 (195 hodnocení)

J Hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, parkování zdarma, velkou zahradu a elegantní pokoje s LCD TV. Nachází se v centru města s mnoha obchody a restauracemi. Nachází se jen 7 km od turínského silničního okruhu.

Hotel Eden
Hotel Eden

8 / 10 (361 hodnocení)

Hotel Eden se nachází v centru Orbassana a nabízí bezplatné parkování, Wi-Fi zdarma, bezplatnou půjčovnu kol a volný vstup do sauny a posilovny. Do centra Turína dojedete autem za 20 minut.

Appartamento vicino al centro
Appartamento vicino al centro

Appartamento vicino al centro se nachází v Orbassanu, 16 km od turínské Polytechnické univerzity, výstaviště a stanice metra Lingotto. K dispozici je také balkon.

La Favola Apartment Orbassano
La Favola Apartment Orbassano

La Favola Apartment Orbassano se nachází v Orbassanu a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Turín je vzdálený 13 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.