Ubytování ve městě Poggio Murella

Město Poggio Murella se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Poggio Murella nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Poggio Murella

Locazione Turistica Montecavallo
Locazione Turistica Montecavallo

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Montecavallo se nachází v Poggio Murella a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Ubytování je vzdálené 36 km od Orbetella a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Gaia
Casa Gaia

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Casa Gaia se nachází v Poggio Murella. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Hora Amiata je vzdálená 41 km a termální prameny Cascate del Mulino 4,2 km.

Agriturismo La Chiocciola
Agriturismo La Chiocciola

9,2 / 10 (249 hodnocení)

Agriturismo La Chiocciola se nachází v Poggio Murella a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sdílený lounge a zahradu.

VISTA PANORAMICA SULLE TERME DI SATURNIA
VISTA PANORAMICA SULLE TERME DI SATURNIA

8,9 / 10 (30 hodnocení)

VISTA PANORAMICA SULLE se nachází v obci Poggio Murella v Toskánsku. TERME DI SATURNIA má terasu. 40 km od hory Amiata. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Il Cantuccio
Il Cantuccio

8,7 / 10 (291 hodnocení)

Tento malý penzion se nachází ve středověké vesnici Poggio Murella a nabízí pokoje s LCD TV a vlastní koupelnou. Hosté mají slevu v termálních lázních Saturnia Terme, které jsou vzdálené 3,5 km.