Ubytování ve městě Porto Clementino

Město Porto Clementino se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Porto Clementino nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Porto Clementino

Villa Velca sulla spiaggia Tarquinia
Villa Velca sulla spiaggia Tarquinia

9 / 10 (6 hodnocení)

Villa Velca sulla spiaggia Tarquinia se nachází v Porto Clementino a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 32 km od Capalbia.

Villa Betty
Villa Betty

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa Betty se nachází v Porto Clementino a nabízí soukromou pláž. V okolí se můžete věnovat rybaření, tenisu a dalším aktivitám.

Villa Marina Velca
Villa Marina Velca

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Marina Velca se nachází v Porto Clementino, 2,5 km od pláže Voltone a 7 km od Tarquinie. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Locazione Turistica Al Mare
Locazione Turistica Al Mare

Locazione Turistica Al Mare se nachází v Porto Clementino a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 2,9 km od pláže Voltone. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villetta Golf al Mare
Villetta Golf al Mare

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Villetta Golf al Mare se nachází v Porto Clementino, 2,9 km od pláže Voltone a 7 km od Tarquinie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.