Ubytování ve městě Pratola Peligna

Město Pratola Peligna se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Pratola Peligna nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pratola Peligna

Civico 62 - Case Vacanza D Andrea
Civico 62 - Case Vacanza D Andrea

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Civico 62 - Case Vacanza D Andrea se nachází ve městě Pratola Peligna a nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 49 km od města Francavilla al Mare.

Attico D'Andrea
Attico D'Andrea

9,5 / 10 (46 hodnocení)

Attico D'Andrea se nachází v Pratole Peligna, 40 km od národního parku Majella a 44 km od Roccaraso - Rivisondoli. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a grilem.

La Tana degli Schiavoni
La Tana degli Schiavoni

9,2 / 10 (18 hodnocení)

La Tana degli se nachází ve městě Pratola Peligna. Schiavoni nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 49 km od města Francavilla al Mare.

Casa Di Marzio
Casa Di Marzio

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa Di Marzio se nachází v Pratole Peligna, 41 km od národního parku Majella. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Santacroce
Appartamento Santacroce

8,9 / 10 (13 hodnocení)

Appartamento Santacroce se nachází v Pratola Peligna, 41 km od národního parku Majella, 46 km od kopce Fucino a 47 km od Roccaraso - Rivisondoli. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Sídlí v budově z roku 1960, 50 km od pevnosti Rocca Calascio.