Ubytování ve městě Premariacco

Město Premariacco se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě Premariacco nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Premariacco

Il giardinetto
Il giardinetto

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Il giardinetto se nachází v Premariacco v regionu Friuli Venezia Giulia a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Agriturismo Antica Corte Contadina
Agriturismo Antica Corte Contadina

9,4 / 10 (49 hodnocení)

Agriturismo Antica Corte Contadina se nachází v obci Premariacco a nabízí výhled do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a zahradu. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

B & B Chic
B & B Chic

9 / 10 (48 hodnocení)

B & B Chic se nachází v Premariacco, 21 km od stadionu Friuli a 22 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Na místě je soukromé parkoviště.

D'Orsaria B&B And Wines
D'Orsaria B&B And Wines

8,8 / 10 (82 hodnocení)

D'Orsaria B&B And Wines se nachází ve velké zahradě, 9 km od Cividale del Friuli, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nabízí prostorné pokoje kombinující starožitný nábytek a moderní vybavení, bezplatné parkování a bohatou snídani.