Ubytování ve městě Quero

Město Quero se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Quero nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quero

Casa Oliva Quero
Casa Oliva Quero

9,5 / 10 (84 hodnocení)

Casa Oliva Quero se nachází v Queru, 40 km od Zoppas Areny, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a tenisovým kurtem. Ubytování je vzdálené 42 km od hlavního nádraží Treviso, 37 km od katedrály Duomo a 38 km od stadionu Stadio Comunale di Monigo. Nabízí saunu, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a rodinné pokoje.

Locanda Chiocciola
Locanda Chiocciola

9,1 / 10 (32 hodnocení)

Locanda Chiocciola se nachází v Queru, 550 metrů od řeky Piave, a nabízí prostornou zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

In Valle - Alloggio vacanze
In Valle - Alloggio vacanze

9 / 10 (5 hodnocení)

In Valle - Alloggio vacanze se nachází v Queru, pouhých 44 km od arény Zoppas, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a sdílenou kuchyní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

agritur La Vallina
agritur La Vallina

8,6 / 10 (16 hodnocení)

agritur La Vallina se nachází v Queru, pouhých 41 km od arény Zoppas, a nabízí restauraci, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Residence LA TERRAZZA
Residence LA TERRAZZA

7,6 / 10 (10 hodnocení)

Residence LA TERRAZZA se nachází v Queru a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 41 km od města Belluno.