Ubytování ve městě Ravigliano

Město Ravigliano se nachází v regionu Umbrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Ravigliano nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ravigliano

Agriturismo Malagronda
Agriturismo Malagronda

9,3 / 10 (57 hodnocení)

Agriturismo Malagronda se nachází v obci Ravigliano v regionu Umbria, 63 km od Assisi. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na hory. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Malagronda-2
Locazione Turistica Malagronda-2

Locazione Turistica Malagronda-2 se nachází asi 44 km od kostela San Severo v Perugii. Nabízí výhled na bazén, zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Il Pozzetto
Il Pozzetto

8,1 / 10 (86 hodnocení)

Rodinný hotel Il Pozzetto se nachází 8 km od centra města Città della Pieve a nabízí klimatizované pokoje, restauraci i bezplatné parkoviště. Jezero Trasimeno je vzdálené 15 minut jízdy.

Locazione Turistica Casa Graziani-1
Locazione Turistica Casa Graziani-1

Locazione Turistica Casa Graziani-1 se nachází v Raviglianu v regionu Umbrie a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Casa Graziani-5
Locazione Turistica Casa Graziani-5

Locazione Turistica Casa Graziani-5 se nachází v Raviglianu v regionu Umbrie a nabízí terasu. 43 km od katedrály Perugia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.