Ubytování ve městě Rivoli

Město Rivoli se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Rivoli nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rivoli

Casa Piolti
Casa Piolti

9,7 / 10 (17 hodnocení)

Casa Piolti se nachází 14 km od stadionu Allianz Juventus a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Zen by Mary
Casa Zen by Mary

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Casa Zen by Mary se nachází v Rivoli, 14 km od stadionu Allianz Juventus a 16 km od stanice metra Lingotto. Ubytování se nachází 17 km od vlakového nádraží Porta Susa, 17 km od stanice metra Porta Susa a 18 km od Polytechnické univerzity v Turíně. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

F&G House - Relax, Cultura e Divertimento.
F&G House - Relax, Cultura e Divertimento.

8,7 / 10 (15 hodnocení)

F&G House - Relax, Cultura e Divertimento se nachází 10 km od turínské Polytechnické univerzity a 11 km od stanice metra Porta Nuova. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Ubytování je vzdálené 13 km od stanice metra Lingotto a 14 km od turínské výstaviště.

Castle Suite - centro storico
Castle Suite - centro storico

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Hotel stojí 15 km od stadionu Allianz Juventus, 18 km od vlakového nádraží Porta Susa a 18 km od stanice metra Porta Susa. Castle Suite - centro storico nabízí ubytování v Rivoli. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Camelia
Camelia

8 / 10 (2 hodnocení)

Camelia se nachází v Rivoli a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Na místě je soukromé parkoviště.

La casa dell'artista
La casa dell'artista

8 / 10 (1 hodnocení)

La casa dell'artista se nachází v Rivoli. Na místě je soukromé parkoviště.