Ubytování ve městě San Cesario di Lecce

Město San Cesario di Lecce se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě San Cesario di Lecce nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Cesario di Lecce

La casa di FranChi, San Cesario
La casa di FranChi, San Cesario

9,5 / 10 (13 hodnocení)

La casa di FranChi, San Cesario s výhledem na město nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 7 km od náměstí Piazza Mazzini.Nemovitost je 5.9 km od vlakového nádraží Lecce a 7.1 km od katedrály v Lecce.

Distilia Dimora Salentina
Distilia Dimora Salentina

9,4 / 10 (57 hodnocení)

Distilia Dimora Salentina se nachází v San Cesario di Lecce, 6,9 km od náměstí Piazza Mazzini a 7,3 km od náměstí Sant' Oronzo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Luxury B&B Coccolhouse
Luxury B&B Coccolhouse

9,4 / 10 (57 hodnocení)

Luxury B&B Coccolhouse se nachází v San Cesario di Lecce, 7,9 km od náměstí Piazza Mazzini, a nabízí vířivku a klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi.

B&B Lu Casale
B&B Lu Casale

8,5 / 10 (130 hodnocení)

B&B Lu Casale sídlí ve staré patricijské vile v obci San Cesario di Lecce uprostřed venkovské krajiny Salento. Nabízí restauraci, velkou zahradu se sluneční terasou a venkovním bazénem, bezplatné Wi-Fi ve vstupní hale a bezplatnou půjčovnu kol.

La Serra - Villa De Bonis
La Serra - Villa De Bonis

8,5 / 10 (40 hodnocení)

La Serra se nachází na klidném místě, 1,5 km od města Lecce, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, s bezplatným sezónním venkovním bazénem a bezplatným WiFi.

Cirillina
Cirillina

7,5 / 10 (18 hodnocení)

Cirillina se nachází v San Cesario di Lecce a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.