Ubytování ve městě San Giovanni

Město San Giovanni se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě San Giovanni nabízíme 19 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Giovanni

A duecento passi- comfort nel cuore della Toscana
A duecento passi- comfort nel cuore della Toscana

10 / 10 (3 hodnocení)

A duecento passi- comfort nel cuore della Toscana se nachází v San Giovanni Valdarno, 26 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 28 km od náměstí Piazza Matteotti, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 46 km od mostu Ponte Vecchio a náměstí Piazza della Signoria.

Villa in Toscana a due passi da Saturnia
Villa in Toscana a due passi da Saturnia

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa in Toscana a due passi da Saturnia se nachází 35 km od hory Amiata a nabízí sdílený salonek, ubytování s balkonem a zahradou najdete Wi-Fi.

Villa La Consuma : casa storica in paese, giardino, piscina, WiFi
Villa La Consuma : casa storica in paese, giardino, piscina, WiFi

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa La Consuma: casa storica in paese, giardino, piscina, WiFi se nachází v San Giovanni dʼAsso, 41 km od náměstí Piazza del Campo a 21 km od Bagno Vignoni, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Podere Ferranino at Ville Ferrano
Podere Ferranino at Ville Ferrano

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Podere Ferranino at Ville Ferrano sídlí ve zrekonstruovaném kočáře v obci San Giovanni d'Asso uprostřed toskánské krajiny a nabízí venkovní bazén s výhledem na kopce a zahradu.

Fienile Da Primo
Fienile Da Primo

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Fienile Da Primo se nachází v San Giovanni Valdarno. Tento dům s možností vlastního stravování nabízí Wi-Fi zdarma, venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Luce - cosy and trendy flat
Casa Luce - cosy and trendy flat

9,4 / 10 (55 hodnocení)

Casa Luce - cosy and trendy flat se nachází v San Giovanni Valdarno, 26 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 28 km od náměstí Piazza Matteotti, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Apartmán je vzdálený 46 km od mostu Ponte Vecchio a náměstí Piazza della Signoria.

Borgo Lucignanello Bandini
Borgo Lucignanello Bandini

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Borgo Lucignanello Bandini se nachází 5 km od centra San Giovanni d'Asso. Nabízí zázemí pro grilování, zahradu se zázemím pro grilování, bezplatný venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a ubytování s možností vlastního stravování.

Il Nido di Margherita
Il Nido di Margherita

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Il Nido di Margherita se nachází v San Giovanni Valdarno a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 27 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Vacanze Alle Porte del Chianti
Casa Vacanze Alle Porte del Chianti

9,3 / 10 (17 hodnocení)

Ubytování se nachází v San Giovanni Valdarno, 27 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 30 km od náměstí Piazza Matteotti. Casa Vacanze Alle Porte del Chianti nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

TRUFFLE'N'BED
TRUFFLE'N'BED

9,2 / 10 (38 hodnocení)

TRUFFLE'N'BED se nachází v San Giovanni dʼAsso, 44 bbkm od náměstí Piazza del Campo a 22 km od města Bagno Vignoni, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizaci, společný lounge a zahradu.

Casa Marisa Siena
Casa Marisa Siena

9,2 / 10 (15 hodnocení)

Casa Marisa Siena se nachází asi 44 km od náměstí Piazza Matteotti a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Azienda Agricola Buon Riposo
Azienda Agricola Buon Riposo

9,1 / 10 (42 hodnocení)

Venkovský dům Azienda Agricola Buon Riposo se nachází v bezprostřední blízkosti městečka Montaione uprostřed toskánské krajiny a nabízí apartmány s obývacím pokojem včetně krbu a soukromou venkovní částí.

Ca' Montalcino
Ca' Montalcino

9 / 10 (12 hodnocení)

Ca' Montalcino se nachází v San Giovanni dʼAsso, 41 km od náměstí Piazza del Campo a 21 km od Bagno Vignoni, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.Nabízí výhled na město a je 32 km od Terme di Montepulciano a 38 km od Bagni San Filippo.

MONTERZI 4, Emma Villas
MONTERZI 4, Emma Villas

9 / 10 (1 hodnocení)

Emma Villas se nachází v San Giovanni dʼAsso, 47 km od náměstí Piazza Grande a 25 km od Bagno Vignoni, MONTERZI 4, a nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci.Tato vila má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Barulli - Tuscany
Casa Barulli - Tuscany

8,7 / 10 (8 hodnocení)

Casa Barulli - Tuscany se nachází v San Giovanni Valdarno, 28 km od nákupního centra The Mall Luxury Outlet a 31 km od náměstí Piazza Matteotti. Nabízí terasu a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Agriturismo Valleverde
Agriturismo Valleverde

8,5 / 10 (74 hodnocení)

Agriturismo Valleverde se nachází na klidném místě mezi lesy a vinicemi a nabízí rozlehlou zahradu s bazénem, sluneční terasou a grilem. Nabízí bezplatnou půjčovnu kol a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách.

Explore Southern Tuscany from a Fabulous Base
Explore Southern Tuscany from a Fabulous Base

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Explore Southern Tuscany from a Fabulous Base se nachází v San Giovanni delle Contee. 28 km od Orvieta. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Il Tribbio vicino al paese piscina,oliveto,WiFi
Il Tribbio vicino al paese piscina,oliveto,WiFi

Il Tribbio vicino al paese piscina, oliveto,WiFi se nachází pouhých 41 km od náměstí Piazza del Campo v San Giovanni dʼAsso a nabízí ubytování s přístupem k sezónnímu venkovnímu bazénu, sdílenému lounge a sdílené kuchyni.Tato vila má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Antica Residenza Ferrano di sotto
Antica Residenza Ferrano di sotto

Antica Residenza Ferrano di sotto se nachází asi 43 km od náměstí Piazza del Campo a nabízí ubytování s balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.