Ubytování ve městě San Michele

Město San Michele se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě San Michele nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Michele

Podere Campo del Piano
Podere Campo del Piano

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Podere Campo del Piano se nachází v obci San Michele v obci Teverina a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem do zahrady. Spoleto je vzdálené 49 km a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Il Castello di San Michele
Il Castello di San Michele

9,3 / 10 (29 hodnocení)

Il Castello nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi. di San Michele se nachází v obci San Michele v obci Teverina, 29 km od katedrály Duomo Orvieto a 17 km od Civita di Bagnoregio. Nabízí rodinné pokoje a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a sdílená kuchyň.

Casa Amarosa
Casa Amarosa

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Casa Amarosa se nachází v obci San Michele v Teverině v regionu Lazio a nabízí balkon a výhled na hory. 15 km od Orvieta. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Raniero Gatti
Villa Raniero Gatti

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Villa Raniero Gatti se nachází v San Michele v Teverině, 29 km od katedrály Duomo Orvieto a 17 km od Civita di Bagnoregio. Nabízí venkovní bazén a nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Aurelio Rapillo
Aurelio Rapillo

8,5 / 10 (51 hodnocení)

Aurelio Rapillo se nachází v San Michele a nabízí zahradu, gril, terasu a bezplatné Wi-Fi. Penzion má venkovní bazén, karaoke a nepřetržitě otevřenou recepci.

L'Olivo
L'Olivo

8,2 / 10 (5 hodnocení)

L'Olivo se nachází v obci San Michele v Teverině. 49 km od Spoleta. Nabízí výhled do zahrady.