Ubytování ve městě Sanalvò

Město Sanalvò se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Sanalvò nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sanalvò

The Old Farm Asfodeli - Adults Only
The Old Farm Asfodeli - Adults Only

8,4 / 10 (146 hodnocení)

Old Farm Asfodeli - Adults Only je historický dům, který se nachází 10 minut jízdy od vesnice Monte Petrosu a 5 km od pláže Porto Taverna. Nabízí jedinečně zařízené pokoje s klimatizací a velkou koupelnou. Parkování je zdarma.

Mia Country House
Mia Country House

Mia Country House se nachází v Sanalvò, 13 km od ostrova Isola di Tavolara a 25 km od přístavu Olbia, a nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Casa Vacanze Relax Sardegna
Casa Vacanze Relax Sardegna

Casa Vacanze Relax Sardegna se nachází v Sanalvò, 8,9 km od ostrova Isola di Tavolara, 21 km od přístavu Olbia a 15 km od archeologického muzea v Olbii. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Oasi Relax Sardegna
Oasi Relax Sardegna

Oasi Relax Sardegna se nachází v Sanalvò, 8,9 km od ostrova Isola di Tavolara, 21 km od přístavu Olbia a 15 km od archeologického muzea Olbia, a nabízí gril. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.