Ubytování ve městě Santa Maria a Monte

Město Santa Maria a Monte se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Santa Maria a Monte nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Maria a Monte

appartamento Podere i Renai
appartamento Podere i Renai

9,8 / 10 (19 hodnocení)

appartamento s výhledem do zahrady a zahrady Podere i Renai se nachází v Santa Maria a Monte, 33 km od katedrály a Šikmé věže v Pise. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Art Suite Gallery
Art Suite Gallery

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Art Suite Gallery se nachází v Santa Maria a Monte, 33 km od náměstí Piazza dei Miracoli, katedrály v Pise a 34 km od Šikmé věže. Nachází se 32 km od vlakového nádraží Montecatini a nabízí bezplatné Wi-Fi a pokojovou službu.

B&B Le rose di Paola
B&B Le rose di Paola

9,6 / 10 (64 hodnocení)

B&B Le rose di Paola se nachází v Santa Maria a Monte, 32 km od vlakového nádraží Montecatini a náměstí Piazza dei Miracoli. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

B & B SANTA MARIA
B & B SANTA MARIA

9,6 / 10 (19 hodnocení)

B & B se nachází v Santa Maria a Monte, 35 km od katedrály a 36 km od Šikmé věže v Pise. SANTA MARIA nabízí terasu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Vlakové nádraží Montecatini je vzdálené 28 km a náměstí Piazza dei Miracoli 35 km.

B&B Il Ramaiolo
B&B Il Ramaiolo

9,3 / 10 (154 hodnocení)

B&B Il Ramaiolo se nachází 2 km od obce Santa Maria a Monte a nabízí pokoje/apartmány, zahradu s parkovištěm a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

La Casa di Ale
La Casa di Ale

La Casa di Ale se nachází v Santa Maria a Monte, 34 km od náměstí Piazza dei Miracoli, 34 km od katedrály v Pise a 35 km od šikmé věže v Pise.Ubytování je vzdálené 33 km od vlakového nádraží Montecatini a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

Il Libro- Family Holiday in Tuscany
Il Libro- Family Holiday in Tuscany

8 / 10 (2 hodnocení)

Il Libro- Family Holiday in Toscany se nachází v obci Santa Maria a Monte, 32 km od vlakového nádraží Montecatini, 33 km od náměstí Piazza dei Miracoli a katedrály v Pise, a nabízí terasu.

Locazione Turistica Podere Cerbaia - SMR100
Locazione Turistica Podere Cerbaia - SMR100

6 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica se nachází v Santa Maria a Monte Podere Cerbaia - SMR100 nabízí soukromý bazén. Toto klimatizované ubytování se nachází 26 km od vlakového nádraží Montecatini a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casolare di Capilato
Casolare di Capilato

Casolare di Capilato se nachází v Santa Maria a Monte a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.