Ubytování ve městě Sant’Agata Li Battiati

Město Sant’Agata Li Battiati se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Sant’Agata Li Battiati nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant’Agata Li Battiati

Relais de Charme - B&B Short Lets La Casa di Francesca
Relais de Charme - B&B Short Lets La Casa di Francesca

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Relais de Charme - B&B Short Lets La Casa di Francesca se nachází ve městě Sant'Agata. Li Battiati nabízí elegantní pokoje s bezplatným Wi-Fi. Stojí v zahradě a nabízí bezplatné parkování.

Catania City Loft
Catania City Loft

8,9 / 10 (9 hodnocení)

Catania City Loft se nachází v Sant'Agata Li Battiati, 2,7 km od Spiaggetta Lognina a 7,3 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 46 km od lanovky Taormina - Mazzaro a 47 km od ostrova Isola Bella.

La villetta
La villetta

7,6 / 10 (7 hodnocení)

Ubytování se nachází ve městě Sant'Agata Li Battiati, La villetta se nachází 8,2 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 48 km od stanice lanovky Taormina - Mazzaro. Nabízí zahradu a klimatizaci. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Villa Leucatia Charme & Relax
Villa Leucatia Charme & Relax

3 / 10 (2 hodnocení)

Villa Leucatia Charme & Relax se nachází v Sant'Agata Li Battiati a nabízí klimatizované ubytování s terasou. 7 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.