Ubytování ve městě SantʼAndrea di Compito

Město SantʼAndrea di Compito se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě SantʼAndrea di Compito nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě SantʼAndrea di Compito

Casa del Merlo
Casa del Merlo

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Casa del Merlo se nachází v SantʼAndrea di Compito a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizaci, bezplatná jízdní kola a přístup do zahrady se sezónním venkovním bazénem.Tento prázdninový dům má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

La terrazza del vecchio Mulino
La terrazza del vecchio Mulino

9,6 / 10 (13 hodnocení)

La terrazza del vecchio Mulino, nemovitost s grilem a terasou, se nachází v SantʼAndrea di Compito, 22 km od katedrály v Pise, 23 km od náměstí Piazza dei Miracoli a 28 km od vlakového nádraží Montecatini.Ubytování je vzdálené 22 km od Šikmé věže v Pise a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Casa da Adriano
Casa da Adriano

8 / 10 (32 hodnocení)

Casa da Adriano se nachází v SantʼAndrea di Compito, do 23 km od Šikmé věže v Pise a 23 km od katedrály v Pise, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem.Tento apartmán má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.