Ubytování ve městě SantʼAntonio

Město SantʼAntonio se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě SantʼAntonio nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě SantʼAntonio

Casa21
Casa21

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa21 se nachází v SantʼAntonio Tortal, 39 km od Zoppas Areny, a nabízí ubytování se společným loungem, neplaceným soukromým parkovištěm, zahradou a grilem.Toto ubytování se může pochlubit sdílenou kuchyní a sluneční terasou.Ubytování nabízí noční klub a 24hodinovou recepci.

Casa Viola
Casa Viola

9,7 / 10 (25 hodnocení)

Casa Viola se nachází v SantʼAntonio Tortal, 33 km od Zoppas Areny, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi.Apartmán se může pochlubit neplaceným soukromým parkovištěm a nachází se v oblasti, kde se hosté mohou věnovat aktivitám, jako je pěší turistika a kanoistika.

Stunning apartment in SantAntonio Tortal with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in SantAntonio Tortal with 2 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (2 hodnocení)

Ohromující apartmán v SantAntonio Tortal se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v SantʼAntonio Tortal.Klimatizované ubytování se nachází 33 km od Zoppas Areny a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Panorama sulle Dolomiti
Panorama sulle Dolomiti

8 / 10 (1 hodnocení)

Panorama sulle Dolomiti nabízí ubytování v SantʼAntonio Tortal, 42 km od Zoppas Areny.Tato nemovitost nabízí přístup na balkon, bezplatné soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

LOCAZIONE TURISTICA VIA DEI FIORI
LOCAZIONE TURISTICA VIA DEI FIORI

4,5 / 10 (2 hodnocení)

LOCAZIONE TURISTICA VIA DEI FIORI se nachází v SantʼAntonio, 39 km od veronské arény a 39 km od Via Mazzini, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm pro hosty, kteří přijedou autem.Tato nemovitost se může pochlubit rodinnými pokoji a nabízí hostům také terasu.Hosté si mohou vychutnat výhled do zahrady.