Ubytování ve městě Sarnonico

Město Sarnonico se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Sarnonico nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sarnonico

Landhaus Silene
Landhaus Silene

10 / 10 (1 hodnocení)

Landhaus Silene se nachází v obci Sarnonico a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na hory. Ubytování je vzdálené 19 km od Bolzana a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Elisa Apartments
Casa Elisa Apartments

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Casa Elisa Apartments se nachází v Sarnonicu, 40 km od vlakového nádraží Maia Bassa, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Zucol
Casa Zucol

9,3 / 10 (89 hodnocení)

Casa Zucol se nachází v Sarnonicu, 39 km od vlakového nádraží Maia Bassa a 41 km od zahrad zámku Trauttmansdorff. Nabízí tenisový kurt a výhled do zahrady. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Waldheim
Hotel Waldheim

7,7 / 10 (325 hodnocení)

Hotel Waldheim se nachází v obci Sarnonico, 41 km od vlakového nádraží Maia Bassa, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, fitness centrum a bar. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém hotelu mají výhled do zahrady a hosté mají přístup do zahrady a wellness centra. Hotel má krytý bazén, hammam a sdílený lounge.

Chalet in Trentino With Swimming Pools Inside The Camping Village
Chalet in Trentino With Swimming Pools Inside The Camping Village

Chalet in Trentino With Swimming Pools Inside The Camping Village se nachází v obci Sarnonico a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.Nabízí výhled na bazén a je vzdálen 19 km od Bolzana.