Ubytování ve městě Savigliano

Město Savigliano se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Savigliano nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Savigliano

Casa Cecilia
Casa Cecilia

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Cecilia se nachází v Saviglianu v regionu Piemont a má terasu.Nabízí výhled do zahrady a na město a je vzdálený 18 km od hradu Castello della Manta.

El Garbin
El Garbin

9,6 / 10 (189 hodnocení)

El Garbin se nachází 16 km od hradu Castello della Manta a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, zahradou a sdílenou kuchyní. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Cascina la Barona
Cascina la Barona

9,2 / 10 (70 hodnocení)

Cascina la Barona se nachází 20 km od hradu Castello della Manta a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Casa di Fra
Casa di Fra

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Casa di Fra se nachází v Saviglianu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště.

Luminoso appartamento nel cuore del centro storico
Luminoso appartamento nel cuore del centro storico

9,1 / 10 (47 hodnocení)

Luminoso appartamento nel cuore del centro storico se nachází v Saviglianu. Do Pinerola je to 37 km.

Un tocco provenzale a Savigliano
Un tocco provenzale a Savigliano

8,7 / 10 (33 hodnocení)

Un tocco provenzale a Savigliano se nachází v Saviglianu. Ubytování je vzdálené 18 km od hradu Castello della Manta a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Green Village - Sirenetta
Green Village - Sirenetta

8,7 / 10 (31 hodnocení)

Green Village - Sirenetta se nachází v Saviglianu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci.

Villa Bonelli Bed & Fest
Villa Bonelli Bed & Fest

8,4 / 10 (53 hodnocení)

Villa Bonelli Bed & Fest se nachází v Saviglianu, 20 km od hradu Castello della Manta, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Penzion má rodinné pokoje.