Ubytování ve městě Selva dei Molini

Město Selva dei Molini se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Selva dei Molini nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Selva dei Molini

Untermairhof Appartment Residence
Untermairhof Appartment Residence

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Untermairhof Appartment Residence se nachází v Selva dei Molini, 48 km od jezera Lago di Braies. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

B&B Das Land-Palais - Private Luxury Hideaway
B&B Das Land-Palais - Private Luxury Hideaway

9,4 / 10 (68 hodnocení)

B&B Das Land-Palais - Private Luxury Hideaway se nachází na klidném místě s panoramatickým výhledem v přírodním a klidném prostředí idylické horské vesnice Selva Dei Molini na hlavním hřebenu Alp v údolí Ahrntal. Může se v něm ubytovat jen hrstka hostů a nabízí romantické, bezplatné wellness centrum s venkovní vířivkou, finskou saunou, parní saunou a posilovnou a v letní sezóně od 1. května do 1. listopadu vyhřívaný krytý bazén. Využití lázní Land-Palais včetně župany a ručníky jsou zahrnuty v ceně.

Gossa Chalet
Gossa Chalet

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Gossa Chalet se nachází v Selva dei Molini v regionu Trentino Alto Adige, 49 km od jezera Lago di Braies. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, tenisovým kurtem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Grossgasteigerhof
Grossgasteigerhof

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Grossgasteigerhof se nachází na kraji lesa a nabízí ubytování v tradičním tyrolském statku v Mühlwaldu, 5 km od Lappachu. Přímo před ubytováním vedou turistické stezky všech obtížností.

Oberwirt
Oberwirt

8,8 / 10 (50 hodnocení)

Oberwirt se nachází v Selva dei Molini, 48 km od jezera Lago di Braies, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a tenisovým kurtem. Nabízí sdílenou kuchyň, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje.