Ubytování ve městě Settecamini

Město Settecamini se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Settecamini nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Settecamini

Casa Magini
Casa Magini

8,5 / 10 (85 hodnocení)

Casa Magini se nachází v Settecamini, 5,4 km od stanice metra Rebibbia a 11 km od stanice metra Tiburtina. Nabízí bar, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 11 km od vlakového nádraží Roma Tiburtina, 11 km od stanice metra Bologna a 11 km od univerzity Sapienza v Římě. Na skleničku si můžete zajít do snack baru.

TIBUR STAR Guest House
TIBUR STAR Guest House

8,4 / 10 (273 hodnocení)

TIBUR STAR Guest House se nachází ve čtvrti Tiburtino v Settecamini a nabízí klimatizované pokoje s kabelovou TV s plochou obrazovkou. Ubytování je vzdálené asi 5,5 km od stanice metra Rebibbia, 11 km od stanice metra Tiburtina a nabízí bezplatné Wi-Fi. K dispozici je sdílený lounge, business centrum a úschovna zavazadel.

OC Hotel
OC Hotel

8,3 / 10 (419 hodnocení)

OC Hotel se nachází pouhé 3 minuty jízdy od výjezdu 13 z římského okruhu GRA a 10 metrů od autobusové zastávky se spoji na stanici metra Rebibbia na lince B. Nabízí moderně zařízené pokoje s Wi-Fi zdarma, bezplatný internetový terminál ve vstupní hale a neplacené parkoviště.

Al Casaletto Hotel
Al Casaletto Hotel

8 / 10 (413 hodnocení)

Al Casaletto Hotel nabízí bezplatné parkování a pokoje s bezplatným Wi-Fi, dřevěným nábytkem a nástěnnými dekoracemi. Nachází se na východním předměstí Říma, 20 minut jízdy od centra města.