Ubytování ve městě Sferracavallo

Město Sferracavallo se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Sferracavallo nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sferracavallo

B&b La Palma
B&b La Palma

9,6 / 10 (45 hodnocení)

B&b La Palma se nachází v obci Sferracavallo, 500 metrů od letoviska Lido di Sferracavallo a 1,7 km od pláže Barcarello, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

La Casetta sul Golfo
La Casetta sul Golfo

9,6 / 10 (9 hodnocení)

La Casetta sul Golfo se nachází v obci Sferracavallo, 100 metrů od letoviska Lido di Sferracavallo a 1,7 km od pláže Barcarello. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, grilem a terasou. 13 km od palermské katedrály a 14 km od Fontana Pretoria.

Le Maioliche Gialle Sferracavallo
Le Maioliche Gialle Sferracavallo

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Le Maioliche Gialle Sferracavallo se nachází asi 1,4 km od pláže Barcarello a nabízí výhled na město, restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol a bar. Budova byla postavena v roce 2021 a nabízí klimatizované ubytování s terasou.

Casa Gagà
Casa Gagà

9 / 10 (30 hodnocení)

Casa Gagà se nachází v obci Sferracavallo, 400 metrů od letoviska Lido di Sferracavallo a 1,6 km od pláže Barcarello, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 13 km od palermské katedrály a 14 km od Fontana Pretoria.

B&B Una Terrazza sul Golfo di Sferracavallo
B&B Una Terrazza sul Golfo di Sferracavallo

8,9 / 10 (292 hodnocení)

B&B Una Terrazza sul Golfo di Sferracavallo se nachází v obci Sferracavallo, 100 metrů od letoviska Lido di Sferracavallo a 1,6 km od pláže Barcarello. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi.

The Garden
The Garden

8,8 / 10 (69 hodnocení)

The Garden se nachází v obci Sferracavallo a nabízí zahradu, terasu a ubytování ve venkovském stylu s klimatizací. Na místě je neplacené parkoviště a ve všech prostorách je dostupné Wi-Fi. Skalnatá pláž Mondello je vzdálená 2 km.

Casa Sferracavallo
Casa Sferracavallo

8,7 / 10 (15 hodnocení)

Casa Sferracavallo se nachází asi 200 metrů od Lido di Sferracavallo a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na město. Na místě je soukromé parkoviště.

MarieRose House Sferracavallo
MarieRose House Sferracavallo

8,3 / 10 (57 hodnocení)

MarieRose House Sferracavallo se nachází v obci Sferracavallo a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s balkonem.

House Orlando
House Orlando

8 / 10 (141 hodnocení)

House Orlando nabízí ubytování v Sferracavallo v blízkosti Lido di Sferracavallo a pláže Barcarello. K dispozici je bankomat a terasa. Nabízí vířivku, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a rodinné pokoje.

La stella marina
La stella marina

8 / 10 (2 hodnocení)

La stella marina se nachází v obci Sferracavallo, 700 metrů od letoviska Lido di Sferracavallo a 1,2 km od pláže Barcarello. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 13 km od palermské katedrály.

Appartamento Girasole
Appartamento Girasole

7,4 / 10 (25 hodnocení)

Appartamento Girasole se nachází v Tommaso Natale, jen co by kamenem dohodil od měst Sferracavallo a Mondello. Jedná se o nádherný klimatizovaný apartmán se 2 pokoji, balkonem a bezplatným parkováním.

Bellevue del Golfo Hotel & Spa
Bellevue del Golfo Hotel & Spa

6,8 / 10 (474 hodnocení)

Hotel Bellevue del Golfo se nachází v oblasti Sferracavallo, 20 minut jízdy autem od centra Palerma, a nabízí pokoje s klimatizací a výhledem na moře, zdarma dostupné Wi-Fi, restauraci i soukromé wellness centrum s panoramatickým výhledem.

Appartamento vista mare e montagna
Appartamento vista mare e montagna

Appartamento vista mare e montagna se nachází v obci Sferracavallo a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Palermo PA with 3 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Palermo PA with 3 Bedrooms and WiFi

Ohromující apartmán v Palermu PA se 3 ložnicemi a WiFi v Sferracavallo se nachází v Palermu, 400 metrů od Lido di Sferracavallo, 1,4 km od pláže Barcarello a 13 km od katedrály.Nabízí ubytování s Wi-Fi.Apartmán je vzdálený 12 km od divadla Teatro Politeama Palermo a náměstí Piazza Castelnuovo.