Ubytování ve městě Sòis

Město Sòis se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Sòis nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sòis

Dolomiti Nice1
Dolomiti Nice1

9,7 / 10 (24 hodnocení)

Dolomiti Nice1 se nachází v Sòis a nabízí ubytování s terasou nebo terasou, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sdílený lounge a zahradu.

LE TOFANE - Room STELLA ALPINA
LE TOFANE - Room STELLA ALPINA

9,2 / 10 (14 hodnocení)

LE TOFANE - Room STELLA ALPINA se nachází v obci Sòis, 44 km od jezera Cadore, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště a terasu. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

LE TOFANE - Room NARCISO
LE TOFANE - Room NARCISO

9 / 10 (1 hodnocení)

LE TOFANE - Room NARCISO se nachází v obci Sòis, 44 km od jezera Cadore, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště a terasu. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

LE TOFANE - Room GENZIANA
LE TOFANE - Room GENZIANA

8,8 / 10 (5 hodnocení)

LE TOFANE - Room GENZIANA se nachází v obci Sòis, 44 km od jezera Cadore, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště a terasu. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

LE TOFANE - Room VIOLA
LE TOFANE - Room VIOLA

LE TOFANE - Room VIOLA se nachází v obci Sòis, 44 km od jezera Cadore, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště a terasu. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.