Ubytování ve městě Tovo San Giacomo

Město Tovo San Giacomo se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Tovo San Giacomo nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tovo San Giacomo

B&B Ca' du Brigidin
B&B Ca' du Brigidin

9,4 / 10 (62 hodnocení)

B&B Ca' du Brigidin se nachází v Tovo San Giacomo, 17 km od jeskyní Toirano a 25 km od turistického přístavu Alassio. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady se sluneční terasou.

Agriturismo LaValleggia
Agriturismo LaValleggia

9,2 / 10 (169 hodnocení)

Agriturismo LaValleggia se nachází v Tovo San Giacomo a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci, bar a zahradu.

Casa di Anna
Casa di Anna

9,1 / 10 (57 hodnocení)

Casa di Anna se nachází v Tovo San Giacomo a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sdílený lounge a zahradu.

La Casa di Giobatta
La Casa di Giobatta

9 / 10 (119 hodnocení)

La Casa di Giobatta se nachází v Tovo San Giacomo, 13 km od jeskyní Toirano, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ca de MaGi e
Ca de MaGi e

9 / 10 (6 hodnocení)

Ca de MaGi e se nachází v Tovo San Giacomo v Ligurii, nedaleko Bardino Vecchio. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Albergo Ristorante Bergallo
Albergo Ristorante Bergallo

8,3 / 10 (125 hodnocení)

Albergo Ristorante Bergallo se nachází v Tovo San Giacomo a nabízí restauraci, bar, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Tento hotel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi.

la luna e sei soldi
la luna e sei soldi

8,3 / 10 (64 hodnocení)

Nachází se 17 km od jeskyní Toirano. La luna e sei soldi nabízí sdílený lounge, zahradu a ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.