Ubytování ve městě Valgiano

Město Valgiano se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Valgiano nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valgiano

Villa Casa Tonio
Villa Casa Tonio

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Casa Tonio je kamenná vila ze 17. století se zahradou a letním bazénem. Nachází se v Segromigno nedaleko kopců Lucca. Tato vila je součástí bývalého venkovského statku a má terasu, myčku nádobí a pračku.

Amazing house
Amazing house

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing house se nachází ve Valgianu a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. 34 km od Pisy. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Chalet Grazia
Chalet Grazia

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Chalet Grazia se nachází ve Valgianu v Toskánsku a nabízí terasu a výhled na hory. 40 km od Pisy. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Pizzorne
Villa Pizzorne

7,7 / 10 (9 hodnocení)

Villa Pizzorne se nachází ve Valgianu v Toskánsku a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Al Vecchio Metato
Al Vecchio Metato

7,5 / 10 (19 hodnocení)

Al Vecchio Metato se nachází ve Valgianu a nabízí venkovní bazén. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Ubytování má TV a klimatizaci. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bidet. Ze všech pokojů se otevírá výhled na bazén a do zahrady.

Amazing house sourrounding by nature
Amazing house sourrounding by nature

Amazing house sourrounding by nature se nachází v obci Valgiano v Toskánsku a nabízí zahradu. 26 km od Pisy.