Ubytování ve městě Varna

Město Varna se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Varna nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Varna

Patty's Home
Patty's Home

10 / 10 (1 hodnocení)

Patty's Home se nachází ve Varně v regionu Trentino Alto Adige a nabízí balkon. Klimatizované ubytování leží 32 km od Ortisei.

Hotel Villa Mayr Rooms & Suites
Hotel Villa Mayr Rooms & Suites

9,4 / 10 (72 hodnocení)

Hotel Villa Mayr Rooms & Suites se nachází ve Varně, 1,8 km od opatství Novacella, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém hotelu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat zahradu a zázemí pro vodní sporty. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Laura Brixen Vahrn
Apartment Laura Brixen Vahrn

9,3 / 10 (21 hodnocení)

Apartment Laura Brixen Vahrn se nachází ve Varně, pouhých 1,9 km od katedrály Bressanone, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování sídlí v budově z roku 2018, 2,5 km od opatství Novacella a 3,2 km od vlakového nádraží Bressanone.

Apartment Le rose di Marianne - ovest
Apartment Le rose di Marianne - ovest

9,2 / 10 (43 hodnocení)

Apartment Le rose di Marianne - ovest se nachází ve Varně, jen 2 km od katedrály Bressanone a 1,9 km od lékařského muzea. Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Strasserhof
Strasserhof

9,1 / 10 (62 hodnocení)

Strasserhof se nachází ve Varně v regionu Trentino Alto Adige, 1,2 km od opatství Novacella. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Garni Maria
Garni Maria

8,8 / 10 (316 hodnocení)

Garni Maria se nachází ve Varně, 1,3 km od opatství Novacella, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 3,5 km od vlakového nádraží Bressanone, 5,1 km od katedrály Bressanone a 5,1 km od lékařského muzea. Některé pokoje mají terasu s výhledem na hory.

Wohnung Nina
Wohnung Nina

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Wohnung Nina se nachází ve Varně, 2 km od opatství Novacella, 3 km od vlakového nádraží Bressanone a 1,8 km od katedrály Bressanone. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K průsmyku Sella je to 49 km.

Haus Karin
Haus Karin

Haus Karin se nachází ve Varně a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a Wi-Fi zdarma.