Ubytování ve městě Vernante

Město Vernante se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Vernante nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vernante

Monolocale OASI DI PACE
Monolocale OASI DI PACE

10 / 10 (1 hodnocení)

Monolocale OASI DI PACE se nachází ve Vernante, 8,1 km od lyžařského střediska Riserva Bianca-Limone Piemonte, a nabízí výhled na město. Ubytování je vzdálené 2,6 km od Tetto Marsola, 6,6 km od Limone Piemonte a 23 km od Malandre. Výhled směřuje na hory.

B&B San Sebastiano
B&B San Sebastiano

9,4 / 10 (214 hodnocení)

B&B San Sebastiano se nachází asi 8,4 km od lyžařského střediska Riserva Bianca-Limone Piemonte a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na řeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Relais Del Nazionale
Relais Del Nazionale

9,3 / 10 (102 hodnocení)

Relais Del Nazionale je tradiční horskou chatou ve městě Vernante, která nabízí charakteristické pokoje se stropy z dřevěných trámů a bezplatné wellness centrum s vířivkou, saunou a tureckou lázní.

L'Arbergh Palanfrè
L'Arbergh Palanfrè

9 / 10 (44 hodnocení)

L'Arbergh Palanfrè se nachází ve Vernante a nabízí terasu. K dispozici je lyžárna, restaurace a bar. K dispozici je noční klub a nepřetržitě otevřená recepce.

Chalet Salet
Chalet Salet

8,6 / 10 (8 hodnocení)

Chalet Salet se nachází ve Vernante a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Limone Piemonte leží 6 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Albergo Martinet
Albergo Martinet

8,1 / 10 (74 hodnocení)

Albergo Martinet nabízí přímý přístup na sjezdovku, zahradu a pokoje se satelitní TV s plochou obrazovkou a výhledem na hory. Nachází se ve Vernante a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma.

Casa Ciliegia
Casa Ciliegia

8 / 10 (10 hodnocení)

Casa Ciliegia se nachází v obci Vernante, 8,1 km od lanovky Riserva Bianca-Limone Piemonte a 2,7 km od lanovky Tetto Marsola. Nabízí ubytování s posezením.