Ubytování ve městě Villastrada

Město Villastrada se nachází v regionu Umbrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Villastrada nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villastrada

Le More E I Gelsomini
Le More E I Gelsomini

9,2 / 10 (73 hodnocení)

Le More E I Gelsomini je vzdálen pouhých 10 minut jízdy od Castiglione del Lago a jezera Trasimeno. Nabízí apartmány v rustikálním stylu, zahradu s grilem a bezplatný venkovní bazén.

Locazione Turistica Villastrada-2
Locazione Turistica Villastrada-2

9 / 10 (2 hodnocení)

Nachází se 49 km od kostela San Severo - Perugia, 26 km od Terme di Montepulciano a 45 km od vlakového nádraží Perugia. Locazione Turistica Villastrada-2 nabízí ubytování v obci Villastrada. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Locazione Turistica Villastrada-3
Locazione Turistica Villastrada-3

6 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Villastrada-3 se nachází v obci Villastrada. 48 km od Arezza. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Villa ALTA
Villa ALTA

Villa ALTA se nachází v obci Villastrada a nabízí soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Violetta
Villa Violetta

Villa Violetta se nachází v obci Villastrada a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na jezero. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu.

Locazione Turistica Villastrada
Locazione Turistica Villastrada

Locazione Turistica Villastrada se nachází v obci Villastrada a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. 49 km od Arezza. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.